top of page

Як обрати тип сайту?

Оновлено: 15 січ.

Коли підприємець усвідомлює необхідність створення власного сайту, перед ним постає питання, який сайт робити?


В першу чергу варто ознайомитись з тим, які ж взагалі існують типи сайтів.


Інтернет-магазин


Це веб-сайт, який дозволить покупцеві вибрати товар з каталогу та замовити його. Такий тип сайту варто обрати тим, хто хоче займатися торгівлею великою кількістю товарів, наприклад, одягом, взуттям, товарами для дому та інше.


Якщо ви займаєтесь продажем різноманітних товарів то буде оптимально розмістити інтернет-магазин на промі.


Якщо у вас брендовий мгазин - інтернет-магазин потрібен Вам на промі або на вільній платформі. На вільній більше можна відрізнитись дизайном.


Лендинг-пейдж


Односторінковий сайт, що веде покупця до оформлення заявки на покупку. Якщо ви займаєтесь продажем монопродукту (наприклад, ВИКЛЮЧНО продаєте штучні ялинки) - то доречним буде саме лендинг.


Корпоративний сайт


Веб-сайт компанії, який стане ефективним інструментом залучення та утримання клієнтів.

​У випадку, якщо ви відкрили кав'ярню чи студію, або ж організовуєте виставки чи конкурси - ви можете обрати собі саме корпоративний сайт. Це, як правило, багатосторінковий сайт, що інформує клієнта про напрямок та концепцію вашого бізнесу, а також характеризує ваш основний продукт та його переваги перед конкурентами.


При створенні сайту надважливим вважається саме визначеність його цілей, а отже і типу. Спеціалісти BDZHOLA завжди допоможуть правильно обрати тип та створити корректну структуру вашого сайту.



20 переглядів0 коментарів
bottom of page