top of page

Як створити сайт?

Оновлено: 15 січ.

Процес створення сайту можна разділити на декілька етапів: аналітика, планування, створення, налаштування. Детальніше:

  1. Аналітика та виявлення цілей. Проводиться аналітика продукту та виявляються цілі сайту. Наприклад якщо підприємець має оффлайн магазин спортивних товарів та хоче почати торгувати в інтернеті то ціллю сайту буде збір онлайн замовлень. Якщо підприємець організовує конкурс краси та підбирає учасниць - ціллю сайту буде збір лидів(анкета з контактними данними)

  2. Вибір типу сайту та планування В залежності від цілей сайту обирається його тип (інтернет-магазин, лендинг,корпоративний сайт) та починається створення сайту. Спеціалісти систематизують інфу про продукт і створюють проект сайту з указанням рекомендованої структури та дизайну.

  3. Створення сайту Після затвердження замовником структури та дизайну починається створення сайту. В першу чергу виконується внутрішня побудова, згідно затвердженої структури, після чтого додається дизайн. Саме на цьому етапі на сайт додаються елементи, такі як форми зв'язку, різноманітні кнопки, бокси та віконця для переписки. Наступним етапом, за бажанням, створюється мультимовне налаштування (додання додаткових мов сайту). Після затвердження версії сату для ПК створюється мобільна версія сайту. Елементи в мобільній версії мають меншу "вагу", для того,щоб сайт міг повноцінно функціонувати на смартфонах низької та середньої потужностей. В останню чергу на сайті додається анімація елементів.Така як повільне випливання елемента на екрані, його поступове проявлення, або ж швидке "вистрибування"

  4. Налаштування На цьому етапі сайт можна розміщувати на персональний домен (адреса сайту), після чого здійснюється SEO налаштування - це пошукова оптимізація сайту - комплекс заходів щодо оптимізації для підняття позицій сайту в результатах видачі пошукових систем. Доречі, одним з найважливіших налаштувань являється встановлення првильних ключових слів, які обираються за спеціальною системою.


Після проходження цих етапів сайт буде надійно функціонувати та приностити підприємцю замовлення і як наслідок - чистий прибуток.


Замовляючи сайт на BDZHOLA ви зможете бути впевненим, що все буде зроблено системно та вчасно.


15 переглядів0 коментарів
bottom of page